Följ mig via blogloving?

Hejsan. Nyss har jag fixat med blogloving, så gillar du min blogg. Kan du alltid följa den. Vore roligt om det var iallafall någon som gillade min blogg. Hihi! Men ska kanske gå ut och fota idag, eller imorgon. Då får ni bilderna. I det här inlägget blir det ingen bild. Utan länk:
 Follow klickmalin.blogg.se
(Tryck på knappen)

En mening med stor betydelse

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Exakt, och med den meningen, menar jag rädda barnen. Dom i afrika och indien. Ifall att alla gör något går det nog att rädda dom. Som när jag var liten, "Jag ska bygga ett hus, som blir en skola, där dom får mat och vatten". Jag vill fortfarande det, men det kommer inte att gå, eftersom ingen kan göra allt.

Tänk på den flickan, en måltid per dag..
Bild tagen här ifrån.

Lyssnar på twilight-låtar

Ja, godmorgon alla vakna. Nej, jag skojja. Man vaknade för ett tag sen, men just nu är jag inne i alla twilight-låtar. Och här kommer dom också. Så får ni också höra!
Jag älskar "Supermassive black hole", "Eyes on fire" och "Never think".

Sista inlägget för idag

Tjollahej, tjollahopp. Sista inlägget för idag, nu ska jag äta jordgubbar med mjölk. Mums! Och på söndag/måndag åker jag till åland och jag får träffa HANNA! :D
Hejdå!

Mitt skydd till kameran. Hade inget att fota..

Fram med kameran

Ennu ett till inlägg, men det är ju såklart att direkt när man kommer till pappa ska man ta fram kameran och fota lite. Fick lite saker att fota på men inte så intresanta då, men det blir iallafall några bilder. Så här kommer dom:



Vindruvorna såg inte så goda ut, men dom var supergoda. Sitter här och mumsar i mig dom.

Tänkte fråga er

Hej. Nu har jag åkt till pappa. Och min fråga till er är, vilken mascara ska jag köpa av dessa:

Nyss gjort header

Hejsan. Jag gjorde nyss en header till Mathilda. Jag blev rätt nöjd över den, eller vad tycker ni?

Lugn dag idag

Hejsan. Hela förra veckan har jag nästan bara varit på stranden, och bränt mig! Aj! Min mage är helt knallröd.. Inte bra. Men idag ska jag inte till stranden, har jag bestämt. Och jag tror inte någon ska dit heller. Igår blev det ingen bloggning, eftersom jag var med Linnéa och badade från 9.30 sen var jag hemma hos henne till 22.30. Och plus, vi hade gått två promenader med några hundar, och var helt slut. Höll på att somna hemma hos Linnéa. Men här kommer lite bilder, inte från badet men några andra.


Alla bilder på blommorna, blev suddiga och osuddiga. Dom blev helt enkelt inte "perfekta".

Bränt mig, sviider!

Hejsan. Idag var jag på stranden. Och tänkte inte på solen, så satt där i typ tre timmar. Så nu har jag bränt mig på magen, armarna och knäna. Brukar man bränna sig på knäna (?). Jaja, imorgon ska jag till stranden igen, men Linnéa. Orkar inte ta med mig kameran dit. Kanske får se imorgon. Vi har gäster just nu, så ska göra dom lite sällskap. Hejdå.



Kort inlägg

Ska gå ner och duscha nu. Sen åker jag til stranden och är där ett tag. Kommer inte ha med kameran idag. Men sen när jag kommer hem får ni bilder från förrgår jag inte lagt in än..

Min dåligaste bild hitils.. Hinner inte mer..

Boda Borg

Hejsan! Hemma från boda borg nu. Var där med Cassandra, Erica och Mathilda. Fett skojjigt vi hade! Och spökhuset var läskigast. Och vågade inte äns kolla på bebisen. Men fått lite blåmärken och sånt. Hehe, fast vi hade askoj! Har en bild, från Mc donalds. Pvg från Boda Borg.

Älskar er <33

Har gjort ny header

Helt själv. Blev jättenöjd. Ska lägga in den snart. Kommentera vad ni tycker!
Och vill du ha en, gör jag en gratis åt dig! :)

Månadens blogg

Ja, eftersom jag tog bort min förra blogg, eller inte använder den längre. Kör jag månadens blogg på denna blogg också. Så anmäl dig genom att skriva en kommentar som: Jag vill vara med, eller något liknande.. Hoppas jag får iallafall några som anmäler sig! Anmälan till 15 Juli. Sedan röstar man mellan 15 Juli-1 Augusti, sedan har vi en vinnare.

Väldigt nöjd av denna bild. Togs igår. Då jag fick kameran.

Hemma från stranden

Det var iskallt i vattnet idag, 18 grader. Fast det var i allafall varmare än igår. Fast jag badade inte. Snart ska jag gå ut och hoppa studsmatta, men tänkte lägga in lite bilder.



Försökte fota en fågel. Gick inte så bra..


Stranden idag igen

Jahap, idag ska man till stranden igen. Ska fotografera lite där idag. Så lägger in bilderna sen. Men istället kan ni få några andra bilder från igår.



Vilken bild blev bäst?

Orkar inte blogga mer idag

Inget mer bloggande för idag. Ska ta och läsa igenom lite i instruktionboken om kameran och sedan gå ut och ta lite foton. Men hejdå!

Syren, dagens blomma. En ganska bra nybörjarbild?

Första fotorundan med kameran

Här kommer lite bilder, mest nybörjarbilder. Men det blev rätt lyckat ändå!
Vad tycker ni?




Ny blogg

Hej! Välkommen till min nya blogg. Som kommer bli min fotoblogg. Eftersom idag fick jag en ny kamera. Så hoppas ni gillar det. Kram. (Kommentera ifall ni vill veta något, eller nå mig på [email protected].


RSS 2.0