Kollar du in bloggen?

 
Påväghem ifrån Gotland, egofottar lite mycket, bara så ni vet! Och snygg fläta va? Jag gjorde den helt själv!

Kommentera då, vill se vilka som kommer in i bloggen en stund! ;)♥


En sak om mig

Hej igen, kommer komma lite kortisar just nu, för jag har inget att göra. Brukar göra allt i sista sekunden, för er som inte känner mig väl, haha! Jag älskar att strässa (?), och det betyder, att jag gillar inte att ta det chill och sånt, utan här går det snabbt. När det går låångsamt, nästan slowmotion, håller jag på att somna, jag vet inte vad jag ska göra, och går bara runt och runt. Och när det går lite snabbare, då finns det saker att göra. Det var en sak om mig, berätta en om dig! :)


Wow

Hejsan. Visste ni att? Det är mycket som ska startas upp i min blogg, när nya designen är på plats!Det ska finns en sida där man kan anmäla sig, då man står uppe en hel vecka med info om sin blogg och en bild som är valfri, för att få mer besökare, helt gratis! Och sen så ska veckans blogg dra igång också, och sen kanske lite övriga tävlingar! Hoppas det är många som anmäler sig till allt, då blir allt mycket roligare!

Snart om en timme, går min buss, så hinner snacka lite mera skit :)


När(?)

Hejsan. Du som skulle göra & lägga in min design, vart är du? Det är dig jag väntar på, för att min blogg ska bli bra, när den designen är inne ska jag börja med lite grejer i bloggen, så vart du än är, snälla sätt in den snart.. Börjar snart tröttna..!! /M


Iam back


Inte världens bästa bild.. Mobilbild också..

Hello, are you happy now? Iam, but not so. Because.. Nu pratar jag svenska, jag ska på träning om ett tag så måste kolla bussen och sånt, och äta och sånt. Så att kommer inte skriva mer än det här, om det inte finns ett litet mellanrum mellan stuffs.. Men ikväll blir det inte mycket bloggning eftersom jag måste plugga! Har förhör imorgon och på onsdag. Blä!

Ni har dagens outfit högst upp, thats my outfit for today. Och snart ska jag till träning, då blir det såklart annan outfit, shorts och t-shirt, som vanligt. Ska gå ner nu och äta, och sen byta om och sånt, tror jag hinner slänga in ett inlägg till, men bara ifall! Men nu när jag börjar blogga, vill jag också att ni kommenterar så fortsätter jag blogga! /M


Take a break

Hejsan. Tror inte jag kommer blogga så mycket nu, men snart, så jag tar ett break med bloggen, kanske till tisdag, ifall jag inte ska göra något annat då, annars fortsätter bloggen på lördag, kanske ett långt break. Men medans jag är borta så är det frågestund, för er som har något att fråga så:


KRAMKRAM, :)

Träning om en stund

Hejsan. Om en stund, en ganska lång stund ska jag på träning, klockan sex. Jag skriver inte mer, förutom efter träningen, men det kanske inte blir fören sent, för ska snabba mig hem och se på kristallen! Haha, ha det bra sålänge!

MobilBilder


Igår, inne i ett filmrum.

Ett öga man kolla in i, så stog Erica där, wow! :P

Haha, Julia. Man måste visa sig, hahhah! Igår

Onsdags, My i rosa

Blev ganska cool bild på My, fast man ser hennes sko.. Blä:P Onsdag

Idag, Gamla stan, och det var några äckliga typer som tog kort på mig och Erica och My! BLÄ

Egobild, från idag.

Någon gränd vi gick i. Idag

Smalisgränd, den smalaste i hela Gamla Stan! Idag

Det finns fler, men alla är inte så bra, sådom här blir det! Thats it.

LADDAR IN BILDER

Ska bara ladda in bilderna, sen blir det ett inlägg! TJIHO

Gamla stan

Hejsan. Idag ska vi med skolan, till gamla stan.. Vet  inte om det ska bli roligt direkt, eftersom vi ska vandra, som typ tipspromenad, jag kommer typ tappa bort mig. :P. Men iallafall, jag har kommit på ett sätt, ifall jag tar lite bilder idag, så lägger jag upp bilder från igår och idag, IDAG. Tjiho, bra va? Hej då, så ses vi ieftermidag (?)!

God natt!

God natt, god night, hyvää yö. Ja, något sånt. Men iallafall, god natt. Hare bra, :)

Dusch now

Hello dusch, bye träning. Hemma från träning och ska ta en dusch, ha det bra! Jag bloggar inte mer idag, jag bloggar imorgon, KANSKE. Och jag tror, att jag vill skaffa en ny blogg, med bättre namn. Men skriv vad du tycker, ändå. Så blir jag glad. Bye!
Eller så kanske jag ska ta en riktigt låång bloggpaus, eftersom jag har det strässigt just nu, tyck vad du vill, får se senare..

Om bloggen

Ska jag ha kvar eller göra en ny blogg? Snälla kommentera, jag behöver eran röst.

Fem saker som ni inte visste om mig


98 % sluuuut!

Chansade bara på rubriken, men är näsan helt totalt slut! Och ska på träning om ett tag, tror vid fem något.. Har inte det framför mig.. Men idag var vi och såg på 3D- see monsters. Haha, fast det var fettäckligt! Iallafall när dom kom mot en, och sen var det tråkigt för då skulle man gå runt på museet och kolla, snacka tråkigt, vi har redan varit där i år!!
Usch, blä och fy! Men nu är jag hemma, skönt! Ska ladda upp bilderna snart, eller sen. Ni får dom antingen innan eller efterträningen.

Sista inlägg innan träning

Sticker på träning, kanske vid 18.55 eller 19.00 exakt, ifall ni ville veta det. Hah! Men min träning börjar 19.30, fast vi ska samlas 19.15, roligt att veta va? Jag kommer säkert bli helt slut efter träning, (VET NÄSTAN HELT DET!) så jag tror inte att jag kommer blogga helt ärligt, kanske imorgon, men isånnafall fram åt kvällen, eller innan eller efter träningen..
Thats it. :P

See u later

(No picture)
Hejsan. Nu stänger jag ner allt på datan, ska plugga, fixa och sen senare ska jag till träning, så byebye. Vet inte om jag skriver ikväll, får se.

Entligen

Tjiho, entligen fungerar internett igen.. Hatar comhem, usch. Har kollat på extream home make over nyss, och ska nu göra läxorna.. Eller kanske får se, orkar inte. Haha, imorgon ska vi till cosmonova, och på fredag ska vi vandra i gamla stan. Blä, eller cosmonova kan bli kul, men inte vandring i gamla stan. Och idag, vandrade vi överallt kändes det som, vi gick i en och en halv timme och sen åt vi, och sen var vi i gympasalen och hade sammarbetsövningar.. Och det öste ner, när vi gick så alla som var i min grupp blev helt överblöta och jag blev inte blöt alls, för jag hade paraply, haha! Vad har ni gjort idag då?

Linas kvällsbok

Ska kolla på Linas kvällsbok klockan 8.00. Nu ska jag kolla på youtube, ciao!

No pictures

No, not again. Yes, så är det, inga bilder den här veckan, eller några. Men det kommer bli gamla eller mobilbilder.. Eftersom här är det jobbigare att ladda in bilderna, så att gör endast det hemma hos mamma..
Så att ni vet.!

Tack för maten

Hejsan igen. Har kollat på Prodject Runway och nyss ätit middag, spagetti med köttfärsås. Jag måste verkligen strätcha snart, även om det gör ont, för imorgon har jag innebandyträning, och måste kunna springa och nu kan jag inte äns gå riktigt.. Ja, träning kallas det! :P

Går från datan nu

Nu går jag från datan till tv, ska strätcha lite också! (Stavas?) Har värsta träningsverken, ni ska bara veta!! Men hej då, ses sen. :)


Design till er som vill ha


Bilden kan visas konstigt.. Men det gör inget, ingen av era designer, om ni nu vill ha en kommer inte bli lika missbildad som den där!! Det lovar jag!! Men hoppas att någon beställer och är det något ni inte ser, så är det bara att kommentera!
Ha det så bra, och hoppas någon iallafall, beställer! :)

Jag skippar bloggpaus

Hejsan. Idag kan jag ju blogga, så varför undvika det? Imorgon kan det bli svårt för mig att blogga, men ska iallafall försöka fram imot kvällen, och samma sak på torsdag, kan väll slänga in lite inlägg då och då, men var berädda på att det inte kommer hela tiden!

Äntligen lugnt ett tag

Hejsan. Min vecka har varit lite strässig, eller inte lite. Mycket! Så att jag har inte kunnat blogga, men idag är jag tillbaka, men tror inte jag hinner imorgon eller så, så vet ni vad!? Jag kommer ta en bloggpaus, jag vet inte hur lång den är, men jag kommer tillbaka när allt inte är lika strässigt som det är.. Men hej då. (Och det går inge bra för min blogg, så startar upp bloggen, med mycket statist och mycket kommentarer!!) Ibland kan jag skriva ett inlägg, men det kan hända..
BYEBYE!

No uppdatering

Hejsan. Är inne på min systers datan. Idag var min första träning, har redan träningsverk, ucsh!! Kommer ha det imorgon också, bläblä.. Men vi ska se på Prison Break nu, och imorgon kommer jag inte heller blogga, eftersom jag kanske ska vara med Erica igen.. Men ha det så bra, jag har en riktigt strässig vecka, så det blir mycket mindre bloggning!! Hej då.

På tisdag smäller det!



På tisdag smäller det, fuglesang ska upp i rymden igen. På tisdag, den 25/8 om jag har rätt, på morgonen, så åker han! Det är hans sista färd med rymdfärgan, pågrund utan hans ålder.. Men vi hoppas att det går bra! Om exakt 23 timmar så åker han upp, det kanske inte är på morgonen, men dom visar det här sen.. Han ska vara uppe i 12 dagar! Långt, nej inte så, men kanske långt för att vara där uppe, men vi hoppas det går bra. Så får alla kolla imorgon hur det har gått! :)

School time again

Hejsan. Nu ska jag snart åka till skolan, eller inte snart. Klockan 08.15. Det kanske inte direkt är snart.. Men outfit today är baslinne: ljusrosa från abercrombie. linne över: vitt gina tricot. Tights/Jeans: Gråa Gina tricot. Skor har jag inte bestämt, klackskor eller ballerina?

Slutet av dagen

Hejsan. Är hemma hos pappa, kom hit kanske vid sju eller sex. Vet inte när, spelade lite wii, kollade på prison break, och trollkarens hämligheter (?), men iallafall, tror det här blir sista inlägget. Ska kolla lite på facebook, och sen ska jag fixa mig och sova och sånt. Ja, men vi ses ju imorgon. Och jag kommer inte logga in imorgonbitti..

Det här är det bästa!

Haha, kolla in den här videon, skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den. Så jävla pisam han är asså! :)

Jag skriver senare

Hejsan. Nu ska jag fixa annat, så jag skriver när jag kommer hem till pappa. Jag vet inte när, men ikväll iallafall! Ha det så bra sålänge!

Rätt cool bild


Inte redigerat eller något. Finns bara en sån där växt på våran tomt, som jag upptäckte iår!
Kanske ett nytt träd pågång, på berget! Vem vet..

Schema för träningar och sånt

Plats och tid är hemligt, hihi!

Måndag: Innebandy, sen direkt efter gymnastik!
Tisdag: Nothing, fast tror att det blir min lilla pluggdag, och friends!
Onsdag: Innebandy
Torsdag: Gymnastik
Fredag: Gymnastik
Lördag: Gymnastik, fast kanske skulle bli en annan dag, för våran tränare kunde inte den dagen..
Söndag: Precis innan skolan, blir det väll pluggarbete för sista tiden, och kompisar.

Så ser mitt schema ut, förutom lite till som kommer läggas till, som inte är bestämt ännu!

Bok utläst!

Hejsan. Nu har jag nästan gjort allt på min lista. Och boken jag läste ut, var superbra! Rekomenderar den verkligen! Handlar om kärlek, hat och spänning! Eller väldigt lite spänning, men det är ändå mycket på något sätt!
Boken: Hemsökt, älska dig till döds. Av: Meg Cabot.
4,5 stjänor av 5 möjlig, pågrund av trist början, men resten var bra!

Springoutfit


Springoutfit: Ljusblått linne: Gina Tricot
Shorts: Stadium eller intersport.

Nu ska jag göra annat


Bild: Jag. Bild på en dykare på åland, som jagar spigg!

Hejsan. Nu ska jag göra mina saker för idag, kommer tillbaka till bloggen, när jag kommer hem till pappa. Hej då sålänge!

Bakrunden


Sådär ser min bakrundsbild ut på min data och allt annat! Ps, jag har tagit bilden jag har som bakrund, stolt! Haha, skojja!

Hur ser eran bakrundsbild ut? Hihi :)

Dagens fråga

Vad längtar du till?
Mitt svar: Julafton, för jag vill ha presenter. :)

Veckans snygging


Bild. Google.

Wentworh Miller, som man känner igen från Prison Break. Rollen: Micheal. (Stavas)
Kollar någon på det pogrammet? Jag gör det, och imorgon är det, det sista avsnittet. Det kommer kanske börja igen i vinter, ifall inte det här är det sista. Sen kommer en Prison Break film också, som man måste se!
Men Wentworth Miler, är hur snygg som helst, eller hur?

Planer för idag

* Kanske ut och springa, för se.
* Duscha
* Läsa ut boken
* Åka hem till pappa
* Fixa allt till skolan, gympakläder och sånt tills det börjar.. Så att allt är bra.
* Sen ska jag väll sova.

Det blev en kort dag kändes det som, fast det kommer bli en lång, eftersom om jag ska ut och springa blir det väll minst en kvart. Duscha, blir väll mellan 5-10 minuter. Läsa, mellan 10-30 minuter, beror på hur snabbt det går.. Åka hem till pappa, tio minuter, fixa allt till skolan. Minst 30 minuter!! Sen sova, och imellan det, kommer jag vara inne på datan och annat, så att ja. Så är min dag, hur är din?

Läs time


Bilden har redan varit i bloggen, men inte så bra bild på hela boken, men det är den jag läser! Högst upp står det "Hemsökt".

Nu går jag tillbaka till boken, skriver igen, kanske om två kapitell. Eller när boken är slut, om den blir så spännande!

Vilka bloggar jag läser

Här kommer en lista på alla bloggar jag läser:

* Paow, (ibland)
* Kissie.
* Foki, (ibland) - www.foki.blogg.se
* Emily - www.helloemily.blogg.se
* Frida - www.fridasfoto.webblogg.se

Och resten kommer jag in på av en slump.. Men dom här bloggarna tycker jag är rätt bra, dom tre sista är dom bästa!
Vilka bloggar läser du ofta, kommentera gärna det! (Dom jag läser mest fick länk med sig!)


God morgon sunshine


Foto: Jag, på Åland.

Hejsan. Jag vaknade vid kvar i tio, kan jag tro, och låg och läste ett tag. Snart har jag läst ut boken, tjhiho! Sen var det frukost, och gick ner och åt och nu sitter jag här igen. Rolig va? Haha, men snart ska jag läsa min bok igen, för sista meningen var: Jag tror dom är döda.. Man ba, shit! Och jag kunde inte läsa mer, för att mamma stod och ropa: "FRUKOST". Så att jag måste läsa fortsättningen!

God natt


Foto: Jag. Med min mobil.

GOD NATT, SOV GOTT, DRÖM SÖTT! :)

Hon ska fixa designen

Hejsan. Hon ska börja med designen, så ska bara fixa bilderna till henne, och sen börjar hon. Så den är väll klar om ett tag. Det här blir sista inlägget för idag, skriver imorgon igen. Nu ska jag lägga mig ner och läsa min spännande bok: Hemsökt, (Älska dig till döds). Hah, ses imorgon. :)

Försöker fixa designen

Hejsan. Håller på med en gratisdesign, som jag hittade som aldrig funkar. Den är bara där, medans en tjej ska fixa min design.. Sen blir det en ny design, och tror den bli okej, och kanske mer än okej. Hoppas det. Ska kolla med henne nu, skriver snart igen!


Friidrotts VM


Bild: Google

Hejsan. Nyss har jag kollat klart på friidrotts Vm, är det slut helt totalt nu, eller fortsätter det ännu längre? Men iallafall, så har Jamaica, båda tjejer och killar, kvinna och man. (Hur man nu ska säga) Båda tog guld i staffet 100 m! (Eller tjejerna, kanske tog i 200 m).  Jamaica äger, och fattar inte varför inte Bolt fick springa som den sista, utan han sprang som tredje..

Hemma, tråkigt!


Foto: Mamma. På Gotland, min jätte jordgubbe gjord av mashmellow! Mums!


Hejsan. Nu är jag hemma, tråkigt! Kunde ha varit kvar längre, ifall min bajssyster kunde hämtat mig! Jag hade iallafall jättekul, vi chattade lite på msn. Kollade på film och lite annat kul. Snart ska vi äta kräftor, som jag skulle komma hem till, som aldrig ställs fram, när dom bestämt en tid(?)!! AAh, ibland blir man så sur på dom, när dom säger en tid man ska komma hem, och sen är det aldrig framplockat eller något, jag kunde ha varit kvar där längre. Och åka hem om en stund, då kanske det skulle varit framplockat! Menmen, sånt är livet. Det är aldrig rättvist. Som är trist.


Finaste headern tävling #2


Foto: Jag.

Hejsan. Nu igen är det dax, anmäl er till den finaste headern, ifall ni tycker att ni har en fin header, anmäl er till tävlingen! Skriv bara en kommentar med din blogg, och du är med. När det har blivit några deltagare, börjar tävlingen. Och då får alla som kollar in bloggen, rösta! Så lycka till och hoppas många anmäler sig!

Ändrade planer!

My kunde inte vara idag, så att jag blir ensam med Erica. Jag vet fortfarande inte vad vi ska hitta på, men det kommer vi väll på då.. Ha det så bra, vi ses väll senare! :)

Erica och My

Hejsan. Idag ska jag vara med Erica och My, jag vet inte vad vi ska göra, tror vi ska hyra film och köpa godis, men det ska vi inte göra hela dan, så vet inte vad vi hittar på mer.. Men jag kommer inte blogga idag, ikväll sen när jag kommer hem isånnafall. Men ha det så bra, så syns vi sen! :)

Erat svar I need!

Vad för bloggar gillar ni att läsa?
Mitt svar: Foto-bloggar mest!

Usain Bolt


Visst är han otrolig? Världsrekord i 100 m, och i 200 m. Han är bara bäst!

Days question


Vilken var eran favoritlåt i Eurovision song contest?
Mitt svar: Amrenien, eller island.

Språkresa (?)


Bild: Jag. (Gammal bild, eller kanske en månadsgammal bild)

Hejsan. Kollar in språkresor, jag fått i en tidning. Vill antingen åka till Malta eller South Africa, (Sydafrika). Värkar roligare att åka till South Africa. Man är borta 21 dagar, och kostar 33 000 kr, stod det tror jag. Får inte det i år, sa mamma, men kan alltid försöka tvinga henne till nästa år :P.

Fredag eftermiddag


Tagen nu med webben. Facelook today, fast ser inte så bra..

Hejsan. Nu är jag hemma från skolan. Gick ganska såbra idag, tyckte jag. Och våran nya engelska lärare, var jättebra! Och imorgon kanske jag ska vara med Erica och My, superkul! Vi kanske ska hyra någon komedi, och kolla på. Men går det något bra på tv:n idag? Jag vet inte, så jag får se vad man gör.. Men ha det så bra, så ses vi senare. Hej då!

Oh no, school again

Hejsan. Nu är det dax för skola igen, boooring. Men idag går jag heldag, eller vad man säger, så jag slutar vid halv tre, halv fyra.. Har inte schemat här så jag vet inte. Men idag ska jag träffa våran nya engelska lärare! Tjiho, hoppas hon är bra! Men nu måste jag klä på mig och fixa det sista, ska gå klockan åtta.. Men ha den så bra, så ses vi kanske efter skolan här? :)

Last inlägg today


Foto: Jag. På landet.

Hejsan. Nu är det sista inlägget för idag, ska fixa mig. Har nyss duschat, sen så ska jag lägga mig och läsa. Som man skulle gjort under sommarlovet. Har inte läst en ända, och så har jag tappat bort pappret man ska lämna in, så imorgon måste jag verkligen leta!! Men hej då, vi ses imorgon bitti, (kanske) annars på eftermidagen!

Månadens blogg röstning

Hejsan. Det är redan månadens blogg röstning, så rösta på personen du tycker om, gillar dens blogg eller hur du vill. Men endast en röst! Skriv gärna namn iallafall, så att man vet vilka som röstar.. Deltagarna: (Endast tre stycken)
* Julia
* Amanda
* Olivia

LYCKA TILL. Och alla som kollar in, lägg gärna en röst! :)

Alone again



Foto: Webbcam/Snapstrip.

Hejsan. Nu är jag ensam, Mathilda gick hem medans vi åt middag. Ni kan se lite bilder här över vi tog, vi är lite konstiga, vi vet. Haha, iallafall hade Mathilda flumm idag, så hon skrattade varje minut (?). Det var iallafall roligt! Imorgon ska jag gå förbi henne igen, och imorgon är det riktig skoldag, tråkigt! Men sen är det helg igen. Jaja, ska fundera ut något annat roligt i bloggen. Ha det så bra, så ses vi sen!


Fortfarande Mathilda


Foto: Jag. På landet.
Hejsan. Är fortfarande med Mathilda, vi har varit inne på datan, och nu kollar jag på friidrott och Mathilda läser Frida-tidningen och asgarvar. Sen när Mathilda har gått så ska jag göra ett riktigt inlägg.. Men nu ska jag fortsätta kolla på friidrotten, för snart ska Bolt springa 200 m final!

Är med Mathilda


Foto: Jag.

Hejsan. Är med Mathilda nu, vi har nyss ätit. Skoldagen idag, var ganska rolig faktiskt. Att träffa klassen, fast det var inte det roligaste.. Hah, men nu ska Mathilda skriva så att, vi ses sen!

School time

Hejsan, idag är det skola, nej! Och mitt smink har blivit helt konstigt! Nu har jag värsta randen, men får leva med det idag, när jag sminkar mig på halsen blir det bara rött, och fläckigt, usch! Så idag blir det orangeface, lite så.. Som jag inte vill, men det går inte att göra något åt det, jag hinner inte tvätta bort allt och börja om ingen. ALDRIG! Men ja, snart går jag till skolan..

Last inlägg


Sötis, från gotland. Foto: Jag.

Ja, det här blir mitt sista inlägg, ska lägga mig och läsa och spela lite wii, sen dags för sängen. Skolan imorgon, fast inte fören halv 11. Ska gå förbi Mattis imorgon också, kvart över tio. Jag kanske hinner skriva ett inlägg imorgon. Men bara kanske, ifall jag hinner. Annars får ni klara er utan mig, tills jag kommer hem. Men vi ses sen, puss!

Oranget nagelack





Me like oranget nagelck, nytt ifrån igår.. Inte dom bästa bilderna, men ni får leva med dom!

Dagens fråga


Älskar du någon, med kärlek?
Mitt svar: I do!

Äntiligen kamerafoton!

Äntligen kommer lite naturbilder in i bilden. Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna.. Eller vilken ni tyckte var finast :)
INGET FÅR KOPIERAS!





Zlaaaaatan

Idag är det Zlatans första match med Barselona? (Stavas) Jag tror jag ska kolla lite på den, men man måste ju kolla för att det är ju Zlatan!!  Vilka ska kolla på matchen?
Har ingen bild just nu..

En förstörd jordgubbe

Hejsan. Har nyss ätit + efterrätten som jag har gjort. Frysta chokladbananer och frysta choklad jordgubbar. Fast jordgubbarna var för frysta för att äta, och bananerna och fast dom gick ner.. Jag värmde min jordgubbe i micron i 30 sekunder, och vips så var den förstör, alltså helt mjuk. Sitter och kollar på den nu, den är helt nere.. Haha, nej men den har tryckts ihop.. Fast jag tror nog inte den är så god att äta, helt ärligt!

Fick ingen bättre bild...

Bakat

Hejsan. Nu har jag bakat, har lagt in dom i frysen nu så att dom ska bli frusna.. Har gjort frystachokladbananer, eller vad det hette. Jag har en bild, men den är med mobilen, sen när dom är klara, tar jag ett foto, men min kamera.

Det ser inte så gott ut, jag håller med. Me det är säkert super gott! :)

Idag älskar jag

SUPER MARIO MARIOKART WII. Har spelat det lite nu, och jag bara älskar det!

Har ingen annan bild på det. I LOVE IT!

Vilket ps ska man ha?

Hejsan. Jag ska spara till photoshop, och jag behöver er hjälp.
Vilket är det bästa, och hur mycket kostar det, var köpte du det?
Exp. cs3, cs4, elemets 2.0, jag vet inte, men om ni har snälla kommentera!

Sista dagen av sommarlovet

Idag ska jag ta det lugn, vila och kanske läsa ut en bok, som man skulle göra under sommarlovet(!). Och kanske spela lite wii, och sen sist av allt. Ut och springa såklart. Inte glömma det! Idag är min frisyr mittbena! Vet inte om jag ska ha det i skolan imorgon, det är ju inne just nu. Men jag vet inte om jag passar i det så bra. Får se imorgon.. Nu måste jag kolla in andra sidor, sen kommer jag tillbaka :)

Good night

Hejsan. Ska snart hoppa ser i min säng och kanske läsa lite, men sen ska jag sova. Så att jag somnar imorgon kväll! Imorgon, sista dagen på sommarlovet. Neeeeej! Men imorgon ska jag ut och springa iallafall! Jag ska springa väldigt långt, sen ska jag gå en lång promenad med kameran, och fota. Har jag bestämt, och sen baka. Får se om allt går som det ska, eller om planerna blir ändrade.. Men förhoppningsvis, blir dom inte det. Men glöm inte, jag skriver igen imorgon, så inget att oroa er över! God natt, sov gott, glöm inte att anmäla er till Månadens blogg. :)

En bild på mig..

..För ett tag sen, alltså för kanske en timme.

Det ser ut som att jag har fräknar.. Haha usch! Inte fräknar..


Vad är bäst?

Vad är bäst?
Blogg, devote, blogspot eller nogg?

Mitt svar: Blogg, men devote var också bra.. Då jag hade det..

Månadens blogg istället

Hejsan. Vi kör igång med månadens blogg istället, samma sak som veckans blogg, bara att man står uppe mycket längre och får fler besökare. Kommentera din blogg i en kommentar. Och sen väljer jag ut 10 stycken (Om det blir så många) som alla får rösta på. (Annars 5 stycken). Sen avgör slumpen, och vinnaren, får stå på min blogg i en månad, superlätt! :)

LYCKA TILL!

Ska spela nu

Hejsan. Nu ska jag spela lite wii, så kommer kanske om ett tag, men var inte säker på det...

Dagens fråga

När börjar du skolan?
Vissa har ju redan börjat, och vissa börjar snart..

Mitt svar: På torsdag! :/ Och när skolan börjar, kommer det bli betydligt mindre bloggning.. :/

Allt nytt

Hejsan. Idag har jag varit och handlat igen, nu ska ni få se alla saker, från igår och idag!
Igårdagens köp:



Och ett par innebandyskor!
Idag:


En ny bh också, och nagelack.

Vad har ni gjort idag då? :)

Gratis bio

Hejsan. En, en gång. Vill jag rekomendera gratís bio. Det är en hemsida som är gratis, och det ända du behöver göra är att samla poäng, som tex. värva dina vänner, vara aktiv och ladda in bild. Eller utnyttja erbjudande, och gå med i 100% gratis tävlingar. Du får välja mellan bio-biljetter, eller presentkort på valfri affär. Helt gratis! Jag rekomenderar det..
Och ifall du vill anmäla dig, kan jag rekomendera en sak, på värvningar, skriver du mallanbrallann, det ger dig 25 extra poäng! Tryck på bilderna här under för att komma till hemsidan!

Tillbaka

Hejsan. Idag känner jag mig inte lika strässad, men lite. Kommer inte skriva jättemycket idag, för ska ut och springa, baka, spela wii, och duscha. Och så måste jag läsa en bok, till skolan börjar, som inte jag har gjort!! Men se you later.

Jag vet, så himla snygg! :P

Im sorry

Hejsan. Jag har inte skrivit mycket idag, en väldigt strässig dag, och snart börjar prison break, så jag hinner inte skriva. Men jag skriver imorgon, då jag inte är lika strässad och så... Förlåt

Friskis&Svettis

Hejsan. Klockan 8 börjar friskispasset, så att ska åka här ifrån, kanske vid halv sju eller något. Ska packa upp mina kläder nu, och sen fortsätta spela supermario, och sen byta om. Spelet var jätteroligt! Men ska kolla lite annat nu. Så att ses sen. Hoppas jag!

Blev matchens lirare, förut, så fick den här snygga tröjan. (Står matchens lirare på ryggen)
Bry er inte om gubben i bakrunden, den skulle inte komma med, så ignorera den! :P

Handlat

Hejsan. Spelar (nytt) Super mario på wii! Super kul, har handlat det idag, sen köpte jag lite kläder och ett par nya innebandy-skor och sen inget mer, ska spela lite mer super mario, suger på det, men jag ska öva tills jag blir bäst! Haha, men vi ses snart. Skriver efter midagen.. Om inte jag slutar tidigare med supermario! :) (Tar bild ¨på allt sen)

Hemma hos kusinerna

Hejsan. Är hemma hos kusinerna. Bestämde för att sova över en natt till, så kommer hem imorgon. Så enda inlägget till imorgon. Jag har lekt lite med Ellen, Ebba och Calle. Ha, det var jätteroligt. Eller vi spelade lite playstation, och hoppade studsmatta. Och lekte Ellen och Ebba med petshop, och Calle var med en stund. Men nu håller vi på att kolla på Fridrotts sak på tv, och Bolt är ju helt underbar! Eller jag menar, på det sättet han springer.. Men nu ska jag gå till tvn, hej då! Ses sen, :)

Sista inlägget för idag

Hejsan. Snart ska vi åka, så att gör sista inlägget nu.
Så medans jag är borta, kan alla som läser min blogg kommentera. Snälla, om det är äns någon som läser min blogg!

En header jag gjorde.. :)

Kvart över tre

Hejsan. Kvart över tre, stänger jag av datorn, och åker till kusinerna, så att hinner göra lite roliga inlägg till!

Lunch

Hejsan. Tror jag ska göra lunch nu, pappa sa att han skulle göra det när han kom hem, klockan 1. Han är visst lite sen, så tror jag gör det nu. Väntar ett tag till, så får vi se. :)

The Voice

Hejsan. Idag är det The Voice konsert. Kort om Artisterna: Lloid Banks, han är både solo-artist och har ett band med 50-cent. Mims: Han startade sin kariär på egen hand, solo-artist. Lazee: Han var ung när musikintesset kom fram, tack vare hans pappa som var DJ. Promoe: Alla känner igen honom från "Svennebanan". Crossfire: Bandet består utav stockholmskillarna: Rigo, Cribe, David och Demon. Million Stylez: Hans stora kariär började med låten: Miss Fatty, som inte bara blev känd i Sverige, utan hela världen! Darin: Han kariär började i Idol, där många känner igen honom ifrån. Janet: Henne känner vi igen från "Made in Sweden". Danjah: Vid 16 års ålder, började han spela in i en studio för första gången, och släppte sedan sin låt: My love. Pachanga: Han släppte sina låtar: Loco, och Close to you. Då hela världen reste sig! Ikväll är det konserten, vilka ska gå? (Tyvärr kan jag inte, eftersom jag är hemma hos kusinerna, och är barnvakt! :()

Ny duschad

Hejsan. Vaknade för en stund sen, och har dushat och gjort mig fräsh. Idag ska jag till mina kusiner och sova där. Jag tror att jag inte kommer blogga, men ifall att jag får låna datan där, så bloggar jag! Men lita inte på det. Men jag kommer skriva mer innan jag åker, så försvinn inte än ;) Medans jag är borta kan ni ju anmäla er till veckans blogg! :)

Älskar frukt

Hejsan. Sista inlägget för idag, ska gå och kolla på tv, och äta någon fruktefterrätt som pappa köpte hem. Hoppas den är god! Men vi ses väll imorgon. Hoppas det, hej då! :)

Tillbaka

Hejsan. Har nyss ätit. Något kött och pomes! Mums. Nu innan träningarna börjar, måste jag verkligen börja träna, är helt ur form just nu! Så måste ut och springa och cykla, ska göra det, när jag kommer till mamma. Så jag iallafall inte blir den som är sist hela tiden! Haha.. Men Kollade på två filmer förut, High School Musical 2 och 3. Haha, länge sen, man såg dom! Lyssnar på 21 guns, den är så himla bra. Älskar den, den går inte att släppa!
Men nu ska jag fixa lite saker här i bloggen, så kom tillbaka senare! :)

Fin bil! Eller hur? Den är från Gotland, Linnéa tvinga mig att fota den. Mig ser ni i hörnet! Hihi :)

Ska kolla film

Hejsan. Nu ska jag kolla på film. Tjiho, ska kolla vad det finns att kolla på, så kommer tillbaka om ett tag, kanske max fyra timmar, ifall jag kollar på flera! ;)

Hatar comhem!

Hejsan. Nu har jag suttit i timmar känns det som, kanske en timme och minuter, men jag hatar verkligen comhem nu! Det händer nästan varje dag, att internett och telefonen inte funkar! Snart måste vi ju byta! Det har hänt nästan hela halv året! Och året innan det. Jag orkar snart inte mer, ska be pappa byta till Roberts boxer, telia eller tele2. Vissa säger att dom är bra! Hoppas vi verkligen byter snart! HATAR COMHEM!!

USCH!!!

Veckans snygging


Steven Strait, från Pakten, eller The Covenant.
Han är så himla snygg, i filmen, och i verkligheten. Skulle verkligen vilja träffa honom!
Och jag rekomenderar Pakten, 5/5! Enligt mig!

Marley & Me

Hejsan. Såg den filmen, som står i rubriken igår! Den var jättekul & sorlig. Höll på att grina, så fick hålla på med mina ögonfransar, medans det sorgliga höll på. (Nästan hela slutet!) Men jag rekomenderar den filmen! 5/5. Tjiho!

Veckans blogg

Hejsan. Ville göra något i bloggen, så nu har ni chansen att anmäla er till veckans blogg, väljer ut fem bloggar, som får vara med och tävla om segern! Om man vinner, står man på min blogg i en vecka. Över "Sök". Anmäl er, genom att kommentera det här inlägget. Lycka till!


God morgon

Hejsan. Förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, jag var först hemma hos Mathilda. Tills halv 6, sen åkte jag med pappa på något inbrottslarm. Men det blev en gripen, tjoho! Men idag, tänkte jag kolla lite med kompisar, innan skolan, och sånt. You know! Men nu ska jag äta frukost och sånt, hej då!

Hemma hos Mathilda

Hejsan. Är hemma hos Mathilda nu. Vi har gjort en ny blogg, www.twohearts.webblogg.se. Men jag kommer fortfarande blogga på den här, så kom tillbaka hit också! Men nu så så ska vi göra något annat. Så tjohejsan. Så ses vi snart! :)

Today

Hejsan. Idag, eller nu på morgonen kan bli lite strässigt. Det här ska jag göra:
* Duscha
* Välja kläder
* Sminka mig
* Fixa håret
* Kolla när bussen går
* Höra med Mathilda när det går bra när jag kommer!
* Gå ner till bussen
* Sen gå till Mathilda
Japp, lite strässigt blir det, tror jag ska komma mellan 12.00-13.00. Får se med Mathilda om det är okej. Men nu måste jag snart börja fixa mig så, hej då!

Sista inlägget för idag

I think. Jag ska gå och kolla på tv nu, med pappa och Matilda. Sen tror jag det blir filmdax, och sen sova. Och imorgon ska jag vara med Mathilda. Tjiho! Men hinner blogga imorgon. Just nu har jag gjort friståendemusik. Fråga mig inte varför, men hade bara lust. Men tyvärr kan ni inte höra, för det går inte att ladda in. Men ha det så bra, så ses vi imorgon!

Skit bra låt! Älskar den!

Ni måste få se det här!

Han är helt .. Vad ska man säga. Hur många flickisar gör han igentligen? Alla borde kolla på det här!

Vad skulle du helst bära?


(Blev lite konstigt av rutorna, men bry er inte om dom..)
Kläder från topshop.
Bild av: klickmalin.blogg.se.

Vem är snyggast?


Mitt svar: Robert Pattinson!

Vad vill bloggen ha?

Hejsan. Det blir mindre och mindre på statisten och kommentarerna? Vad vill ni läsa för något, som är intressant. Som gör bloggen roligare? Snälla kommentera, så jag vet vad du vill läsa om, så att du vill komma tillbaka och läsa min blogg!

Fem saker som inte händer mig!


Japp, så är det för mig. Och för dig? Snälla skriv era 5 saker som inte händer er! :)

Betyg

Hejsan. Nu ska jag bedömma tre filmer jag har sett igår och iförrgår.
17 again - 5/5
Bring it on all or nothing - 4,5/5
Pakten - 5/5

Jag åker iväg

Hejsan. Nu åker jag iväg med pappa. Eller han kommer när som helst, och jag följer med honom till någonstans. Han jobbar, fast jag ska bara sitta i bilen, tror jag. Och hoppas jag!! Men nu måste jag stänga av datorn, för han kommer när som helst! Och idag, är jag smink-fri! Tjiho. Nej, men jag håller på att utrota mina finnar! Haha, usch på dom! Det har faktiskt gått bra under sommaren, det är inte mycket kvar nu! Men hej då :)
Kolla vad jag gjorde, bara skojj.

Finns inga foton

Hejsan. Jag skriver nu för att jag inte har några foton på den här datan, och ni kommer mest få gamla och bilder tagna med mobil eller annat. Men inte kamera bilder, eftersom att sladden är hemma hos mamma.. SYND! Men ni ska få lite sen, när jag kommer hem till henne. JAG LOVAR!

God morgon

Hejsan. Igår var den bästa måndagen för mig iallafall. Var det inte det för er? Först Prison Break x2, Pakten som var lika bra som Twilight! Och sen mumsig tacos och sen 17 again. Woho! Det kan inte bli bättre filmkväll! Ikväll tror jag att jag ska kolla på Marley och jag. Vissa säger att den är jättebra. Men snart ska jag äta frukost, sen ska jag se vad jag ska hitta på. Tror jag ska packa upp alla mina kläder, har inte gjort det, sen jag kom till pappa igår. (Orkade inte) Men nu ska jag tittta lite på datan. Ses senare? :)

Mys-eftermiddag (?)

Hejsan. Nu/Snart ska jag och min syster kolla på Prison Break som vi missade förra måndagen. Sen efter det ska jag se på Pakten, som jag längtat efter och sen blir det tacos och sen Prison Break igen! Woho, världens bästa måndag! :)
Så att kommer inte skriva på ett tag, men kanske i kväll får se, annars imorgon. Men håll er kvar här, ifall att!
   
Sådär ser min kväll ut, tjiho! Hur ser din kväll ut? :)

Dagens fråga


Vad tycker du om Twilight?
Mitt svar: Jag älskar den, den bästa film jag vet! :)

Behöver era kommentarer

Hejsan. Undrar vad jag ska hitta på för något nu i bloggen, kanske veckans blogg, eller något sånt? Vad tycker du om det? Eller jag vet, kommentera vad du skulle vara roligt att anmäla sig till och sånt! Då skulle jag bli väldigt glad! Hej då!

God morgon

Hejsan. God morgon. Idag ska jag göra ett nytt pass, eller hur man säger.. Och sen kanske ta hål i öronen. Om jag vill och vågar (igen). Haha, men ses sen. Hej då!

Veckans snygging


Han är för snygg! Eller hur?

För sorgligt!

Hejsan. Sitter här och kollar på Micheal Jackson på Youtube, och då kom det upp ett inlägg från hans begravning, och Paris var tvungen att prata. Stackars henne, själv skulle jag inte äns kunna prata.. Men ni kan få se klippet, Rip Micheal Jackson, the king of pop.

Och alla som står och håller på med mikrofonen, snacka om en jobbig stund!

Dagens outfit


Ska jag..?

Hejsan. Nu har jag en fråga till er som läser min blogg.
Ska jag ta hål i öronen igen? Och jag vill ta hål i underläppen, ska jag göra det men senare?
(Jag ska bara ha ett litet smycke i läppen..)

Typ något sånt. Ser väldigt fult ut på bilden, plus att jag ska ha en annan färg. Det där var bara en visning. Haha :)

Vinnaren är..

.. På tredje plats: Nummer 5 med fyra röster
På andra plats: Nummer 1 med fem röster
första plats: Nummer 3 med nitton röster
Grattis Erica, du vann!

Hemma

Hejsan bloggen! Jag hade det jättebra på Gotland med Linnéa! Vi badade varje dag förutom när vi skulle hem då.. Och det var sol varje dag, och det var inte under 20 grader någon dag.. Inte kändes det så iallafall! Men har ni haft det bra medans jag har varit borta? Ska lägga in lite bilder i ett inlägg som kommer senare på dagen. Och så ska jag slutföra tävlingen, lycka till alla deltagare! Ses alldeles strax? :)

Sista inlägget

Imorgon åker jag till Gotland och kommer inte blogga fören på söndag, om jag inte går in på en dator där borta! Ha det så bra!

Medans jag är borta kan vi väll ha en liten frågestund för den som har någon fråga till mig!? :)

Gratis bio

Hejsan. Här kommer ett rekomenderat inlägg. Jag vill rekomendera Gratis bio, det ända du behöver göra är att samla poäng, genom att värva vänner, delta i tävlingar eller vara aktiv. Det finns andra sätt också. Men det är 100% gratis, förut om du köper något genom shoppen. Men jag rekomenderar det. Klicka på bilden nedanför och bli medlem, vill du få extrapoäng, skriver du på värvning: mallanbrallann. Då får du 25 poäng extra! Ha det så bra!

Finaste headern, final!

Hejsan. Nu ska ni rösta på eran favorit, vem har den finaste headern tycker du? (Röstningen pågår till när jag kommer hem, eller något senare. Får se när jag börjar blogga igen..)

Nummer 1: Ssanibo



Nummer 2: Emma


Nummer 3: Eriica


Nummer 4: Nnatasha


Nummer 5: Jny


Nummer 6: Fuckingposers


Nummer 7: Cajsa


Nummer 8: Olivia



Nummer 9: Ada


Nummer 10: Fanny


Nummer 11: Emma


Nummer 12: Camilla


Nummer 13: Hanna


Lycka till! :)

Dagens fråga

Har ni någon gång varit svartsjuk på en kompis eller pojkvän?
- Jag har det, många gånger. Och det svider ibland!

Jag är med och tävlar..

.. Jag är med och tävlar hos Millah om ett presentkort värt 300kr hos Smycken4u - smycken online. Hoppas jag vinner. Hihi!

Hiss/Diss-lista

Hejsan, God morgon. Idag kommer min första hiss/diss lista, som jag ville göra. Kommentera gärna vad ni tycker om mina åsikter, och kommentera dina åsikter?


¤ Åka utomlands/ åka till en annan ort/ö i Sverige! Superskönt att komma bort ett tag!

¤ Datorn och Mobilen, så skönt att ha. Annars skulle man inte kunna blogga, och hur skulle det sluta? Och man kan inte meddela varandra, eller något!

¤ Vännerna och familjen, vad skulle man göra utan dom? Man skulle inte kunna leva.. Det är dom som har tagit hand om mig, och gett mig alla roliga stunder! Vem annars skulle kunna göra en lycklig?


¤ Att inte 13 åringar får jobba! Det stör jag mig på, vill börja jobba så att jag kan tjäna pängar och att jag vill ha ett jobb som jag väntat riktigt länge på! Har letat jobb för mig på datan, vad finns det? Inget! Varför får man inte, det fick man för 30 år sen, eller 20 år sen?

¤ Ljuga, hatar när folk ljuger om saker och ting. Jag blir bara så besviken, på vissa kompisar, som är bästisar till mig. Ljuger för mig? Det blir jag riktigt sur av, men jag kan inte bli sur på dom personerna. För det är det bästa i mitt liv!
Men dom som jag känner, fast som bara vänner. Dom blir jag riktigt sura på, och jag är det redan, eftersom jag vet att under det här året har minst en person ljugit.

¤ Varma bussar på sommaren, när elementen är på. Och busschauffören bara säger, att fläktarna är på! Fast inget är på och det blir bara varmare och varmare! Usch!!

Vad tycker du om min hiss/diss lista, något som du tycker är fel? Kommentera då!


Twilight


Vem längtar till New moon? Jag gör!!!!!

Hemma igen

Hejsan. Kommit hem från landet idag. Och syster har kommit hem igen! Jiho. Och imorgon åker jag till mamma, efter middagen och sen iövermorgon åker vi till Gotland! Japp, så är läget just nu. Mer bloggning kommer strax, tjenixen så länge!

(Ska klippa ut den sen, så blir det en perfekt bild i slutet av varje inlägg?)

RSS 2.0